השארו מעודכנים
הצטרפו לקהילת כלי העבודה הגדולה בישראל! כל המבצעים, ההטבות והחדשות בתחום ישירות למייל שלכם. בלעדי לקהילת HML
תנאי שימוש • מדיניות פרטיות • הצהרת נגישות
שולחנות במסעדות מהווים חלק גדול ובלתי נפרד מעיצוב הפנים של המסעדה ולכן יש להתעמק בשאלות שנוגעות לעיצוב השולחנות ומיקומם במסעדה. אם בחרתם שולחנות עץ למסעדה, השלב הבא הוא להחליט על גודלם ומיקומם. שיקולים כמו כמה אנשים יכולה להכיל המסעדה בסרוויס, צריכים להיעשות לפני ההחלטה על עיצוב הפנים, כיוון שמשפיעים ישירות על אופציות הגודל וכמות השולחנות. נהוג למקם במסעדה שולחנות עץ גדולים ובנוסף שולחנות עץ קטנים ובכך להקנות ללקוח חוויה נעימה יותר על ידי ישיבה ליד שולחן בגודל מתאים לכמות האנשים הסועדים.
לאחר שאנו יודעים את כמות האנשים שיכיל כל שולחן במסעדה, נותר לנו לבחור שולחנות עץ למסעדה בצורות שונות. שולחנות עץ עגולים גדולים מרשימים מאוד, ולקוחות נהנים לסעוד בהרגשה מרווחת. ישנן אופציות לשולחנות עץ מרובעים או שולחנות עץ מלבניים וניתן לשלב את כל הסגנונות במיקומים נכונים ומתאימים.
ישנם סוגי עץ רבים שניתן להשתמש בהם עבור שולחנות עץ למסעדה, באיכויות שונות וגימורים שונים. סוגי עץ שונים ישדרו אווירה שונה כמו גם צבע העץ והגימור שלו. 2 סוגי העצים הנפוצים ביותר בשולחנות עץ למסעדות הם אלון ובוק. בחירת שולחן מעץ מלא למסעדה תהייה ברוב המקרים בחירה יקרה יותר אך תקנה למסעדה מראה איכותי יותר.
חשוב מאוד ששולחנות העץ במסעדה ימשיכו את קו העיצוב הכללי ולא יהיו בולטים מדי בשוני שלהם משאר האלמנטים העיצוביים. יחד עם זאת, כדאי לבחור שולחנות במראה יחסית קלאסי ונטרלי על מנת שישמש את העסק לשנים רבות. מסעדות, בתי קפה ואולמות אירועים הנם עסקים אשר נוטים לבצע שיפוץ כללי כל כמה שנים עקב בלאי ורצון להתחדש. רכישת שולחנות עץ היא הוצאה גדולה לעסק וכאשר שולחנות העץ יחסית ניטרליים ניתן לשלב אותם בכל סגנון עיצובי אחר שהעסק יבצע בעתיד.
הצטרפו לקהילת כלי העבודה הגדולה בישראל! כל המבצעים, ההטבות והחדשות בתחום ישירות למייל שלכם. בלעדי לקהילת HML
תנאי שימוש • מדיניות פרטיות • הצהרת נגישות